Sigurnost

Malino.rs se ne bavi preprodajom Vaših ličnih podataka niti će ih objavljivati bez Vaše dozvole. Na strani Moja Prodavnica i Moj nalog podatci koje unesete na svoj zahtev biće prikazani javnosti. Niste dužni deljenju ličnih podataka ukoliko želite prodavati na Našem sajtu,sam kupac je dužan da Vas kontaktira ili zahteva da popunite formu računa u korpi i time osigurate obostranu sigurnu kupoprodaju.

Korišćenje korisničkih podataka

Podaci koje ostavite na sajtu će se koristiti isključivo u statističke svrhe praćenja posećenosti, kao i u svrhe poboljšanja usluga koje nudimo.

Politika komentara

Zabranjeno je vređanje i omalovažavanje drugih korisnika u komentarima. Svi komentari koji se ne pridržavaju pravila biće obrisani.

Politika sadržaja

Svi sadržaji na sajtu Malino.rs su autorskog karaktera naših korisnika i stručnog kadra-svako neovlašćeno kopiranje, distribuiranje, menjanje, prisvajanje i promovisanje ovih sadržaja bez naše saglasnosti i dozvole je strogo zabranjeno i kažnjivo po zakonu o autorskim pravima. Prekršilac može da snosi imovinsku i materijalnu odgovornost u koliko prekrši ovaj zakon.

Kolačići (cookies)

Posete na ovom sajtu se prate preko kolačića u vašem internet pregledaču koji  su anonimne prirode. Služe za prikupljanje statističkih podataka o posetama, kao što su IP adresa, država, grad, brauzer i drugi neindetifikujući podaci.

Vaši podaci o zaštiti podataka obavljaju opštu regulativu o zaštiti podataka (“ General Data Protection Regulation“GDPR)
Ako ste stanovnik EEA, imate sledeća prava zaštite podataka:Ako želite pristupiti, ispraviti, ažurirati ili tražiti brisanje vaših ličnih podataka, možete to učiniti u bilo kom trenutku putem e-pošte informacije@malino.rs.
Pored toga, možete se protiviti procesiranju vaših ličnih podataka, zatražite od nas da ograničite obradu vaših ličnih podataka ili da zahtevate prenosivost vaših ličnih podataka. Ponovo, ova prava možete ostvariti putem e-pošte informacije@malino.rs.
Imate pravo da odbijete marketinške komunikacije koje Vam šaljemo u bilo koje vreme. Ovo pravo možete ostvariti tako što ćete kliknuti na vezu „unsubscribe“ ili „opt-out“ u reklamnim porukama koje vam šaljemo. Da biste isključili druge oblike marketinga, molimo vas da nas kontaktirate putem e-pošte informacije@malino.rs.
Slično tome, ako smo prikupili i obradili vaše lične podatke uz vašu saglasnost, onda možete povući svoju saglasnost u bilo kom trenutku. Povlačenje vaše saglasnosti neće uticati na zakonitost bilo koje obrade koju smo sproveli pre vašeg povlačenja, niti će uticati na obradu vaših ličnih podataka obavljenih u zavisnosti od zakonitog razloga obrade, a ne od pristanka.
Imate pravo da se žalite organu za zaštitu podataka o našem sakupljanju i korišćenju vaših ličnih podataka. Za više informacija, molimo kontaktirajte vašu lokalnu službu za zaštitu podataka.
Mi odgovorimo na sve zahteve koje primimo od pojedinaca koji žele ostvarivati svoja prava na zaštitu podataka u skladu sa važećim zakonima o zaštiti podataka.

 Odricanje odgovornosti

Ne garantujemo da će saveti koje predlažemo na sajtu Malino.rs delovati na vašem računaru, telefonu ili drugom uređaju. Uspeh zavisi od operativnog sistema, korisničkog pristupa, stručnosti korisnika koji rukovodi sa tim uređajuma  i mnogih drugih faktora, te stoga kada preuzimate određenu akciju koju pročitate sa našeg sajta Malino.rs sami snosite odgovornost i posledice.

Za dodatna  pitanja i pojašnjenja obratite se na email adresu informacije@malino.rs i mi ćemo Vam odgovoriti u roku od 48 sati.

 

X
preloader