Internet Kupovina

Kako kupovati?

Malino.rs je obezbedio mogućnost internet oglašavanja i kupovine preko elektronskih oglasa za sve svoje posetioce. Način kupovine koji ćemo opisati je veoma jednostavan i praktičan i kao takav će Vam omogućiti brzu kupovinu u samo nekoliko koraka.

– Internet kupovina počinje tako sto kliknete na oglas koji vas zanima.

– Otvoriće se detaljan pregled oglasa gde se nalazi dugme za kontaktiranje oglašavača

– U momentu kada kliknete na dugme, otvaraju se zaštićeni kontakt podatci koje je oglašavač objavio.

– Kontaktiranjem oglašavača preko direktnog kontakta, vi dalje završavate kupovinu u dogovoru sa oglašavačem.

Zaštita kupoprodaje

Zagarantovana zaštita na internetu je gotovo nemoguća, koji god sajt da koristite ali Malino.rs vodi računa o svojim kupcima i prodavcima i zato ćemo vam dati neke smernice kako možete sebe da zaštitite od prevare u toku kupovine putem interneta.

Naš tim vrši proveru svakog registrovanog korisnika pre postavljanja oglasa i u koliko primetimo neku prevaru, odmah stupamo u akciju čišćenja od oglasa i sprečavamo dalju aktivnost tog profila. U koliko primetimo da isti vrši prodaju ilegalnih stvari kao što su ukradene stvari, oružije bez dozvole, droge i ilegalni medikamenti, odmah prijavljujemo nadležnim organima vlasti.

Uvek vodite računa pri razgovoru sa oglašavačem da usaglasite vaše potrebe i načine isporuke, cena da je ista kao ona objavljena na sajtu, pogledajte proizvod lično, razmenite slike preko MMS ili Viber aplikacije i sličnih alata i u koliko pomislite ili osetite da je neka prevara u pitanju, obavezno nas kontaktirajte na informacije@malino.rs da možemo ukloniti sadržaj i deaktivirati korisnika.

NIKAKO ne dozvolite deci da komuniciraju sa strancima, niti da u vaše ime idu pregledati proizvode koje kupujete a da vi niste sa njima. Ovaj portal nije namenjen za decu i ako ste maloletni a imate preko 13 godina i vršte kupovinu ili prodaju, nikako to nemojte raditi bez saglasnosti i nadzora roditelja. Mi ne prikupljamo informacije naših korisnika i zbog toga ne znamo ko je maloletan i zbog toga ne snosimo nikakvu odgovornost u koliko je neko maloletno lice registrovano na naš portal i vrši kupovinu ili prodaju.

U koliko primetimo da je neki od prodavaca maloletno lice mi smo dužni blikirati profil sve dok to lice ne dokaže svoju punoletnost. Nakon dokazivanja, to lice može koristiti naš portal bez ograničenja.

 

Prodaja i oglašavanje preko Malino.rs

U koliko želite da se oglašavate i prodajete preko Malino.rs portala, potrebno je da uložite veoma malo truda.

– Registrujte svoj profil na Malino.rs portalu

– Potvrdite svoju email adresu

– Popunite profil

-Kliknite da dugme: + Novi oglas

– Unesite tačno definisani naziv proizvoda, kategoriju, podkategoriju, opis, cenu i odaberite slike

Nakon toga potvrdite svoj oglas, podelitega po socijalnim mrežama i sačekajte da vam se kupci jave.

Mi ćemo vaš oglas takođe podeliti na našoj Facebook stranici, Twitter profilu, kao i Instagramu, optimizovati za Google, Bing, Yandex, Yahoo i druge pretraživače.

Vaš Malino.rs